SAXOFOONLES

Sinds 1997 geef ik met veel plezier privé les aan zowel kinderen (vanaf 8 jaar) als aan volwassenen, mensen die net beginnen, al jaren spelen, in bandjes\orkesten spelen, naar het conservatorium willen en mensen die het voor de lol doen..... van alles wat dus,

Ik geef altijd eerst een gratis proefles (mocht je nog geen saxofoon hebben dan heb ik er een voor je staan), dan kunnen we tijdens deze les kennismaken en kijken wat je al kan, en wat je graag zou willen leren, samen maken we een plan en gaan meteen aan de slag!

Voor iedereen maak ik een eigen lesprogramma op maat, over het algemeen bestaan de lessen uit de volgende onderdelen:


-Toonvorming

-Techniek

-Toonladders

-Van blad lezen, uit het hoofd spelen

-Liedjes \ Duetten

-Improvisatie (voor wie dat wil)

-Hulp bij band\orkest partijen etc.

-Theorie

-Luister oefeningen\solfège

-Opnames


Dit alles aangepast naar ieder zijn of haar wens\niveau\leeftijd\aanleg etc.


Diverse stijlen zijn mogelijk, van jazz\blues tot pop, latin, wereldmuziek, ik probeer een zo afwisselend en breed mogelijk programma te maken.


De lessen zijn alle privé lessen er kan gekozen worden voor wekelijks les (30 minuten), of om de week (60 minuten), tevens is het mogelijk om gebruik te maken van het "strippenkaartsysteem" voor 5 lessen, mocht je een keer niet kunnen, of een keer op een andere dag/tijd willen geen probleem! ik ben heel flexibel.


De lessen worden gegeven in mijn gezellige oefenstudio in Haarlem (koffie/limonade staat klaar!):

Naast de lessen live is het ook mogelijk om lessen online te volgen via Skype of Zoom voor meer info https://www.onlinesaxofoonles.nl